Lifestyle

WINACTIE: Win 1x een Tropilex hangmat of hangstoel (AFGELOPEN)

Het weer is weer lekker wisselvallig de afgelopen dagen, maar buiten is de temperatuur nog heerlijk zeker als het zonnetje er af en toe nog eventjes bij komt. Waarom dan niet even lekker wegdromen in een heerlijke hangmat. Met een tropisch muziekje erbij lijkt het net alsof je nog op een subtropisch eiland ligt.

In samenwerking met tropilex hangmatten die verkocht worden op hangmatgigant.nl mag ik één hangmat aan jullie weggeven. Zie jij jezelf al hangen is deze leuke hangmat met een Ibiza style? Ook al is het nu al herfst vergeet niet de zomer kan er eerder zijn dan we allemaal denken en dan kan jij lekker in deze hangmat liggen.

Hangmat 'Grenada' natura

Wie of wat is hangmatgigant.nl?
De uitgangspositie van ons assortiment is dat elk product je een fijn gevoel moet bezorgen. Je moet per slot van rekening wel lekker in je hangmat kunnen liggen!Daarom verkoopt HangmatGigant.nl voornamelijk producten die fair trade en/of ecologisch geproduceerd zijn.Niet alleen een fijn gevoel omdat je een eerlijk product koopt, maar ook omdat je kon kiezen uit het grootste assortiment, de laagste prijs hebt betaald en goede service hebt ontvangen.

Wat moet je doen?
– Volg Mendie Wijker op Bloglovin’
– Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mailadres.

Extra kans:
Wil je je kansen verhogen? Dan zijn er nog een paar stappen die je kan volgen.

– Like de Facebookpagina van Mendie Wijker.
– Volg Mendie Wijker op Instagram.

De winactie loopt tot woensdag 1 november. Op 2 november zal ik de winnaar bekend maken op instastories en de winnaar een e-mail sturen. Het is dus wel even belangrijk om je e-mail adres in te typen bij de reacties hieronder, anders kan ik je geen e-mail sturen. Mocht je nu niet winnen kan je altijd natuurlijk zelf even een kijkje nemen op de website van hangmatgigant en er zelf één bestellen. Vergeet dan niet ook een hangmatstandaard er bij te kopen, zodat je overal kan hangen waar je wilt.

Succes!

Liefs,

Mendie

 

Sponsored by: Hangmatgigant

Comments

comments

Leave a Reply