Stories, Travel

Wat neem ik allemaal mee naar Malaga?

Jeej vandaag, 21 juli,  is het zover. Ik kan vijf daagjes gaan genieten in Malaga samen met Marit. Zon, zee, strand, lekker eten, shoppen en natuurlijk een . Dat is ongeveer wat ik ga doen in deze vijf dagen. Ik kan niet wachten tot ik mijn handdoek op het strand kan neerleggen en kan genieten van de Spaanse zon, laat het tannen maar beginnen!

Omdat ik maar vijf daagjes verblijf in Malaga heb ik ervoor gekozen alleen handbagage mee te nemen en niet een koffer bij te boeken. Bovendien is het er elke dag ruim boven de 30 graden en neem is zomerkleding heel dun en licht van gewicht.

Wat ik allemaal in mijn koffer doe: 

 • 2 x bikini
 • Slippers
 • Sandaaltjes
 • Twee shortjes
 • 2 x rokje
 • 2 jurkjes
 • 2 kleine tasjes en een linnen tasje
 • Toilettas met mijn make-up en douche spullen.
 • Oplader van mijn camera en telefoon
 • Ondergoed
 • Sokken
 • Petje
 • Hamam doek

In mijn rugtas die ik meeneem voor in het vliegtuig doe ik het volgende:

 • Oortjes voor mijn muziek
 • Portemonnee
 • Boek of tijdschrift
 • Camera
 • USB-stick
 • Eten
 • Zonnebril
 • Reispapieren
 • Trui voor als het koud wordt in het vliegtuig

Ongetwijfeld zal ik iets vergeten, maar het meeste kan je altijd kopen in het land waar je naartoe gaat. Zolang ik mijn portemonnee maar mee heb met mijn ID kaart en reispapieren.

Waar gaan jullie naartoe op vakantie?

Liefs,

Mendie

 

Comments

comments

Leave a Reply