Stories

Tony’s Chocolonely en naar de IKEA | Mijn week in foto’s #2

Het eerste blok van dit jaar zit erop! Mijn eerste project is af en ingeleverd en mijn tentamens zijn gemaakt. Ik kan nu alleen nog maar wachten de komende drie weken op de eindresultaten, waaronder mijn gemaakte taaltoets. Ik hoop echt dat ik deze in één keer heb gehaald. De laatste week van mijn eerste blok dit jaar bestond uit het afronden van het project voor KLM. Deze week heb ik me voornamelijk bezig gehouden met het monteren van de video die wij voor KLM hadden gemaakt en de eindredactie van alle gemaakte documenten.img_3042

De grootste les die ik deze week heb geleerd, is dat ik van elk document een back-up moet maken. Ik heb namelijk tijdens de projectweek een herkansing document weggegooid in mijn prullenbak en vervolgens mijn prullenbak op mijn laptop leeggemaakt. Weg herkansing document, gelukkig was het niet extreem veel werk om weer opnieuw te maken, maar die tijd had ik liever ergens anders aan willen besteden. Ik heb dus sinds dit mij van de week is overkomen een usb-stick standaard in mijn etui zitten, zodat ik niet nog een keer zomaar een document verwijder.

fullsizerender-6

Ik dacht de projectweek te doorlopen met korte dagen, maar ik betrapte mijzelf er elke dag weer opnieuw op dat ik pas rond vijf uur ’s middags richting huis ging. De dagen vlogen voorbij. Gelukkig was ik nooit de enige die elke dag weer tot vijf uur op school bleef.

img_3067

Vrijdag na de presentatie van ons project voor KLM ben ik samen met Candice, Noor, Daphne en Dylan naar Dylan zijn kamer gegaan in Amsterdam. Over een weekje kan hij zichzelf ook een Amsterdammer noemen. Wij waren super benieuwd en konden niet langer wachten om te zien hoe zijn kamer eruit zag. Ondanks het feit dat hij nog geen meubelen had besloten we om wat snacks en wijn mee te nemen en in kampeerstijl in zijn kamer te zitten.

img_3050

De zonsondergang was die avond zo mooi. En vanaf Dylan zijn kamer had je zo’n mooi uitzicht. Dat ik hier natuurlijk even een foto van moest maken.

We besloten die avond om pizza te gaan eten in de stad, omdat we nog moesten avondeten en zo konden we op een gezellige manier de projectweek afsluiten en het weekend ingaan. Ik had een pizza met tomaat, kaas, spinazie en kip. Helaas heb ik hem niet helemaal opgekregen.fullsizerender-3

Zaterdag kreeg ik een pakketje binnen van de H&M. Ik wilde namelijk een lekkere warme trui en zag een superleuke pantalon tijdens het online shoppen met witte stipjes. Helaas was niet alles wat ik besteld had goed, maar de trui en de broek die ik heel graag wilde gelukkig wel.   fullsizerender-12

Ik besloot ook maar eens om mijn kamer op te ruimen, aangezien deze best rommelig was geworden. Doordat ik alles maar ergens een plekje had gegeven de afgelopen weken. Nadat ik mijn kamer had opgeruimd vond ik het tijd om op de bank te gaan zitten en lekker niks te doen. Dit weekend had ik namelijk geen leerwerk of opdrachten die gemaakt moesten worden, dus een beetje uitrusten kon dit weekend wel.

img_3070-1

Zondag besloot ik eerst om ’s ochtends te gaan sporten. Ik had door de projectweek helemaal geen zin en tijd meer gehad om ’s avonds na school nog eens te gaan sporten. ’s Middags zijn Candice, Noor, Daphne en ik naar de IKEA toe gegaan, om voor Dylan een paar leuke cadeautjes te kopen voor zijn nieuwe kamer in Amsterdam. Bij een bezoekje aan de IKEA kunnen Zweedse gehaktballen en hotdogs natuurlijk niet ontbreken. Dus die moesten natuurlijk na het shoppen even gegeten worden.

dscn2453

Nadat we bij de IKEA waren geweest, besloten Candice en ik naar het strand toe te gaan om wat foto’s te maken. Het was alleen zo koud dat er weinig foto’s gemaakt zijn.

Maandag stond onze wekker helaas op 06:00 uur, want we moesten om 08:30 uur in het KITT zijn bij het tropenmuseum voor onze kickoff van blok 2.

Hoe was jullie week?

Liefs,

Mendie

 

 

 

 

Comments

comments

2 Comments

 1. Lisa

  november 18, 2016 at 8:30 pm

  Wat leuk Mendie, wil je Dylan veel succes wensen met zijn kamer? Is hij nog vrijgezel? Zo een knappe jongen <3

  1. Iza

   november 20, 2016 at 6:00 pm

   Helemaal mee eens Lisa, la la lekker!

Leave a Reply