Lifestyle

Thee met 23K goud van Tastea

Thee met goud alleen weggelegd voor rijke sheikh’s in de Arabische Emiraten? Think again! Heb jij ooit goud gegeten of gedronken? Nou nu is je kans met de Chai Dubai thee van Tastea. De 100% natuurlijke thee bestaat onder andere uit 23 karaats eetbaar bladgoud. Daarnaast zorgen de andere ingrediënten: zwarte thee ceylon, groene munt, dadel, cardamom, saffloer bladeren en gemalen cardamom poeder voor de ultieme smaakbeleving. De stukjes bladgoud dansen letterlijk door je kopje thee heen, chiquer je thee drinken dan dit kan het echt niet worden!

Mijn mening:

Ik was verbaast toen ik het blik met de Chai Dubai open maakte en bladgoud zag. Ik kon natuurlijk niet lang wachten om deze thee uit te proberen. De Chai Dubai is een zwarte thee, helaas geen groene thee. Maar voor de winter een heerlijke thee om mee op de bank te zitten.

Thee tastea 23k

Bestel jouw Chai Dubai

De Chai Dubai thee kan je hier kopen. Gebruik de kortingscode mendie-dubai voor 10% korting. TIP: Ken jij  misschien iemand die dol is op thee en een echte thee leut is? Dan kun je deze special thee blend leuk kado geven tijdens de feestdagen.

Mocht je nu niet echt helemaal in to het drinken zijn van gouden thee? Geen probleem Tastea heeft nog veel meer verschillende soorten thee en afgelopen week hebben zij hun nieuwe winterthee uitgebracht.

 

Liefs,

Mendie

 

Sponsored by: Tastea

 

Comments

comments

Leave a Reply