Lifestyle

Tastea detox thee review

In december ontving ik van Tastea een e-mail met de vraag of ik een theepakket van hun wilde ontvangen. Natuurlijk kon ik geen nee zeggen, want als er één iets is wat ik naast water drink is dat wel thee. Ik kreeg van Tastea de detox thee toegestuurd en ik was benieuwd of dit nou echt werkt. Ik had namelijk al op verschillende blog artikelen gelezen over detox thee en hierdoor werd ik heel erg nieuwsgierig.

Tastea detox thee

De detox thee bestaat uit 100% natuurlijke theekruiden die allemaal een bijdrage leveren bij het detoxen. De 30 dagen kuur bestaat uit een speciale ochtend blend (Detox Morning) en een avond blend (Detox Evening).

          img_3729 img_3728

 

De avond blend (linker afbeelding) bevat ingrediënten, zoals: sinaasappelschillen, appel, bloemblaadjes,verschillende kruiden, goudsbloem en nog veel meer ingrediënten. De  combinatie van de verschillende ingrediënten verminderen een opgeblazen gevoel, afdrijven van vocht en geven je een minder honger gevoel.

De morning blend (rechter afbeelding) bevat ingrediënten, zoals: green tea China gunpowder, citroengras, citroenschillen, paardenbloemen en nog veel meer natuurlijke ingrediënten. De morning thee geeft je een gevoel dat je dag dag gezond en goed bent begonnen.

Mijn mening

Op de twee verschillende blikken staat precies uitgelegd hoe je de thee bereid en hoeveel kruiden er per glas gebruikt dient te worden. Ik heb zelfs na een maand nog wat thee over, dus het is zeer zuinig in gebruik.

Omdat ik naast de thee ook gewoon sport niet veel snoep kan ik niet voor 100% zeggen of het ook bijdraagt aan gewichtsverlies. Wat ik wel kan garanderen is dat de thee een zuiverende werking heeft, zonder dat je meteen naar de wc hoeft te rennen. De thee hydrateert en zorgt ervoor dat je jezelf fitter en energieker voelt.

Van wat voor thee hou jij?

Liefs,

Mendie

 

Comments

comments

2 Comments

 1. Chelsey

  January 13, 2017 at 6:54 pm

  Klinkt goed! Ik zou zelf ook wel eens willen detoxen. Niet om af te vallen, maar om mijn lichaam volledig te reinigen.

  1. mendiewijker

   January 15, 2017 at 8:18 pm

   Het ging mij ook niet om afvallen, maar inderdaad ook om te reinigen. Het is echt superlekkere thee dus het proberen zeker waard!

Leave a Reply