Outfit

Spotted | T-shirt & Sweater Logo’s

Welke blogger zie je nou niet voorbij komen met een t-shirt of sweater van Tommy Hilfiger, Gucci, Ellesse, Champion of Levi’s? Het is helemaal niet meer raar om met een groot logo op je t-shirt of sweater rond te lopen. Keken twee jaar geleden mensen je nog beetje raar aan dat je het merk van je t-shirt of sweater zo groot droeg is het nu helemaal niet raar meer. Trends komen en gaan en als je slim bent bewaar je alles, want over een paar jaar kan het zomaar weer in zijn.

Een paar jaar geleden toen ik nog op de middelbare school zat waren Adidas jasjes HET ding. Ik kocht toen een kikkergroen Adidas pak en de broek droeg ik tijdens het sporten. Ik gaf het pak ongeveer een halfjaar geleden weg aan een dochter van een vriendin van mijn moeder, niet wetende dat zo’n foute trainingsbroek in een groene kleur weer helemaal een ding zou worden.

Met het dragen van een t-shirt of sweater met logo kan je niet snel verkeerd gaan. Draag het met een boyfriend jeans, pantalon, rokje en combineer dit met een faux fur jas, leren jasje of een denim jacket. Voordeel is dat deze trend dus eindeloos te combineren is.

De modeketens hebben er in ieder geval grote profijt van deze trend, maar is het een strategische van de modeketens om de bekendheid onder jongeren te vergroten of is dit echt een modetrend?

Heb jij ook al een t-shirt of sweater met logo?

Liefs,

Mendie

Comments

comments

Leave a Reply