Outfit

Spijkerrokje & grijze trui

Vandaag heb ik een nieuw outfit artikel voor jullie. Ik vond het weer eens hoog tijd om nieuwe foto’s te maken.  En om jullie misschien wel te inspireren met het samenstellen van een outfit. Hopelijk komt de zomer snel, want de wind, kou en regen begin ik nu wel echt een beetje zat te worden.

Vorige zomer was de spijkerrok al veel te zien op festivals en in modebladen. Ik vond het  tijd om ook een spijkerrokje te kopen. Via Pinterest vond ik het leukste spijkerrokje die ik tot nu toe had gezien, maar ik had geen flauw idee van welk merk dit rokje was. Na lang zoeken vond ik het rokje op het internet. Ik heb dan ook geen moment getwijfeld en heb het rokje gelijk besteld. Ik zag het al helemaal voor me hoe ik het rokje zou combineren met verschillende shirtjes en voor nu met een trui.

Schermafbeelding 2017-03-01 om 21.11.16

IMG_3162

 

Trui, ModeMusthaves (oude collectie)/ Rokje, Topshop klik hier/ Schoenen, H&M (oude collectie)/ Blouse, Pieces klik hier /Jas, Subdued (alleen in de winkel verkrijgbaar) 

Liefs,

Mendie

Comments

comments

1 Comment

  1. Florentine

    March 19, 2017 at 1:31 am

    Wat een onwijs gave outfits! heel mooi <3

Leave a Reply