Lifestyle

Skin Tight Tastea review + kortingscode

Tastea heeft mijn drie weken geleden een nieuwe thee smaak opgestuurd. Ze hebben allerlei nieuwe smaken in het assortiment en vroegen aan mij of ik het leuk vond om één van deze nieuwe smaken uit te proberen. Ben jij benieuwd naar een van de smaken van Tastea en wil jij zelf ook een keer de thee uit proberen? Ik heb van Tastea een kortingscode gekregen, waarmee jullie de thee met 10% korting kunnen uitproberen. Gebruik de kortingscode: mendiewijker bij het afrekenen.

Vorige keer koos ik voor de deatox thee van Tastea, heb je dit artikel nog niet gelezen? Klik dan hier. Dit keer heb ik de skintight tea toegestuurd gekregen. Alleen de naam maakte mij al nieuwsgierig. Ik ging er al van uit dat het iets te  maken zou hebben met afslanken, maar ik was zeer benieuwd naar de ingrediënten en de smaak van de thee.

De skintight tea is een zwart thee, en zoals ik in mijn vorige review vertelde houd ik meer van groene thee. De thee wordt in een mooi zwart blik geleverd, zoals ik gewend ben van Tastea.

FullSizeRender 6

Welke ingrediënten zitten er in de thee?

PU Erth (51%), gember, black tea Lapsan Souchong, kaneel stukjes, sinaasappel schillen, limoen schillen, roze blaadjes, kruidnagel en kardemom.

Het ingredient PU Erth helpt mee om af te vallen, het stimuleert de spijsvertering. Verder zorgt dit ingrediënt ook voor het verlagen van het cholesterolgehalte. In China wordt dit ingrediënt ook wel ”rode thee” genoemd.

De gedroogde gember die in deze thee smaak is gemixt zorgt voor verschillende gezondheidseffecten, namelijk: het bevorderen van de bloedcirculatie, verlichting van migraine en verminderen van aanvallen door het regelmatig drinken hiervan en het helpt je lichaam ontgiften.

Black tea Lapsang Souchong is de eerste zwarte thee in de geschiedenis. De thee makers wilde het proces van drogen versnellen dit deden zij door de thee te drogen op vuur van dennenappels.

Mijn mening 

De smaak van de thee vind ik persoonlijk niet de lekkerste smaak hebben. De deatox thee die ik eerder heb gereviewd vind ik een frissere smaak hebben die ik persoonlijk lekkerder vindt. Wanneer je de thee ruikt komt sterk de Black tea Lapsang Souchong naar voren. Het heeft een geur die ik niet geheel kan beschrijven, maar de thee zorgt zeker voor het onderdrukken van een hongergevoel en het verminderen van een opgeblazen buik. Ik kan niet verzekeren of deze thee ook helpt om gewicht te verliezen.

Wil jij de thee smaken van Tastea proberen? Gebruik dan mijn kortingscode: mendiewijker,  waarmee je de thee van Tastea met 10% korting kan bestellen.

Ga jij één van de smaken van Tastea bestellen?

Liefs,

Mendie

 

Comments

comments

1 Comment

  1. Marie-Lynn Rombauts

    April 4, 2017 at 8:14 am

    Leuk artikel! Bekijk ook zeker eens mijn beauty en lifestyleblog!
    https://twenty4sevenml.com/

Leave a Reply