Lifestyle

Nooit meer Nutella of Duo Penotti? | Dilemma tag

Ik lees regelmatig tags van verschillende bloggers op het internet. Dit is een superleuke manier om het persoon achter de blog beter te leren kennen. Daarom heb ik voor jullie vandaag ook een tag, namelijk de ”dilemma tag”. Deze tag laat mij tussen twee dilemma’s kiezen. Ben jij benieuwd voor welk dilemma ik kies en waarom?

 1. Nooit meer Schrijven of lezen? –  Nooit meer schrijven. Want ik kan je garanderen, er zitten altijd spelfouten in.
 2. Nooit meer Nutella of Duo Penotti? – Nooit meer Duo Penotti, wie heeft deze combinatie eigenlijk bedacht?
 3. Een vriendin opnieuw voor de eerste keer ontmoeten of €10.000 euro krijgen? – Vrienden zijn voor het leven en geld voor maar even, dus ontmoet ik liever een vriendin opnieuw.
 4. Nooit meer een foto mogen plaatsen op Instagram of nooit meer Snapchatten? –  Nooit meer Snapchatten. Ik zit hier eerlijk gezegd de laatste tijd steeds minder op, al hoewel ik de filter van het hondje wel zou missen.
 5. Elke dag chips als ontbijt eten of elke avond McDonald’s eten? –   is dit uberhaupt een vraag? McDonalds als ik dan ook de keuze mag hebben om nooit aan te komen. .
 6. Geen blog of geen social media? – Geen blog …
 7. Appeltaart of chocoladetaart? – Appeltaart, chocola eet ik liever in een reep. Het liefste 85% puur.
 8. Trouwen met Justin Bieber of Channing Tatum? –  Geen twijfel mogelijk, trouwen met Justin Bieber.
 9. Een chefkok die elke dag voor je kookt of een schoonmaakster die elke dag voor je schoonmaakt? –  Liever een chefkok die gezonde gerechten voor mij kan klaarmaken dan dat ik elke avond een opwarm maaltijd in de magnetron moet opwarmen.
 10. Liever blind of doof? –  Moeilijk maar dan liever doof. Ik wil alles meemaken en muziek kan je dan nog wel gedeeltelijk beleven door trillingen.
 11. Nooit meer lipstick of nooit meer je wenkbrauwen kunnen bijtekenen? – Nooit meer lippenstift. Wenkbrauwen zeggen meer over je gezicht dan gekleurde lippen.
 12. Iedere taal van de wereld kunnen spreken of met dieren kunnen praten? – Iedere taal van de wereld kunnen spreken, omdat ik toch geen huisdier heb.
 13. Een eigen tijdschrift of eigen tv-show? –  Ondanks dat ik een blog heb, zou ik een eigen tv-show heel cool vinden. Een reisprogramma presenteren zou ik superleuk vinden, wie wil dat nou niet betaald krijgen om op reis te gaan?
 14. Nooit je rolemodel ontmoeten of nooit de liefde van je leven ontmoeten? –  Nooit de liefde van mijn leven ontmoeten. Want zeg nou zelf, heb jij ooit een prins op een wit paard gezien?

Vond jij deze dilemma tag leuk? Neem hem gerust over voor jou eigen blog en laat mij vooral jouw antwoorden weten.

Liefs,

Mendie

 

Comments

comments

Leave a Reply