Stories

Nepsproeten is de beautytrend van 2017?

Meisjes en vrouwen die sproetjes hebben proberen deze altijd te verbergen met make-up door een foundation of een bb-cream te gebruiken. Maar nu duikt er wel een heel bizarre trend op. Meisjes en vrouwen laten massaal sproetjes tatoeëren. Er bestond al een freckle make-uppotlood, waarmee je sproetjes kon tekenen op je gezicht, maar deze trend neemt nog een serieuzere vorm aan nu ook vrouwen ervoor kiezen om de sproeten cosmetisch te laten tatoeëren.

Iets aan jezelf laten veranderen om je zelfbeeld mooier te maken is niks nieuws. Zo wordt botox en plastische chirurgie steeds meer geaccepteerd.

Sproetjes zijn een van de zevenschoonheden en als je deze hebt kan je wel zeggen dat je gezegend ben, want velen zijn er meestal jaloers op.  Ik heb zelf ook sproeten en vind dit een leuke toevoeging met een speels effect ,wanneer ze in de zomer weer meer pigment krijgen en er een Sunkissed-look ontstaat. Sommige mensen zijn zo obsessed met sproeten bij anderen meisjes en vrouwen dat ze deze met cosmetische pigment laten tatoeëren. Deze pigment die getatoeëerd wordt op de huid zorgt ervoor dat de sproeten 6 maanden tot één jaar lang zichtbaar zijn op het gezicht. Gelukkig maar dat het niet geheel permanent is.

 

Ik weet niet zo goed wat ik van deze gekke trend moet vinden. Sproetjes op je gezicht laten tatoeëren, omdat deze nu in zijn? Gelukkig is het niet geheel permanent en vervagen de sproeten na 6 maanden tot een jaar.  Het is geen tas van Chanel die je vandaag koopt en morgen kan ruilen. Want wanneer het gedaan is kan je niet makkelijk meer terug.

Je moet blij zijn met de persoon die je bent en het uiterlijk dat je hebt gekregen, want iedereen is op zijn eigen manier een mooi persoon van binnen en buiten.

Wat vind jij van deze nepsproetjes trend? Zou jij ze op je gezicht laten tatoeëren? 

Liefs,

Mendie

Comments

comments

5 Comments

 1. Chelsey

  March 23, 2017 at 7:39 pm

  Heel bizar! Dat je ze zelf tekent op je gezicht, is alsnog raar maar oké, tatoeëren gaat wel heel erg ver. Ik krijg zelf ook sproetjes in de zomer en vond ze juist vreselijk. Gelukkig is het nu een trend!

  1. mendiewijker

   March 25, 2017 at 12:03 pm

   Waarom vind je ze vreselijk? Je zou er juist trots op moeten zijn! Ze zijn leuk en geven een echte zomerse uitstraling!

 2. Florentine

  March 29, 2017 at 5:54 pm

  Ik vind het zo bizar!! maar heel eerlijk: sproeten zijn wel heel leuk ♥♥

  1. mendiewijker

   April 1, 2017 at 12:03 pm

   Ja heel bizar deze trend!

Leave a Reply