Lifestyle

Mojito cocktail thee van Tastea

Wie mijn blog al langer volgt heeft al vaker een review voorbij zien komen van Tastea. Sinds het begin ben ik al onwijs fan van hun thee blends. En Tastea zou Tastea niet zijn als ze weer twee nieuwe smaken introduceren. In ons hoofd zitten we al op het strand ergens in het zuiden van de wereld met een cocktail, maar nu drinken we liever nog even thee om het warm te krijgen. Tastea brengt de zomer alvast naar ons toe met de mojito en pina colada thee blends.

Mojito

Thee met de smaak van Mojito wie klinkt dat nu niet als muziek in de oren! Mij in ieder geval wel, want als ik een cocktail bestel op vakantie is dit standaard een Mojito. Ik hoefde dan ook geen moment te twijfelen toen ik mocht kiezen welke thee blends ik wilde ontvangen. Je raadt het waarschijnlijk al ik koos voor de Mojito thee blend. 

Ingrediënten

De ingrediënten die in deze thee blend zitten zijn:

  •  China Sencha
  •  Limoen schillen
  •  Munt
  •  Natuurlijke aroma’s
  •  Goudsbloem

Het enige ingrediënt die ik niet herkende was de goudsbloem. Ik heb dan ook even opgezocht wat dit voor ingrediënt is. De goudsbloem is een plantje die ook veel voor geneeskundige werkingen wordt gebruikt voor de gal en lever en die in veel zalven wordt gebruikt. Een goede toevoeging dus voor de Mojito thee blend.

IMG_0666

Mijn mening

Tastea heeft mij weer verrast met hun nieuwe smaak Mojito. De thee is fris van smaak en is een heerlijke thee om de gehele dag door te drinken. De Mojito smaakt is ook duidelijk te herkennen bij het drinken van de thee, gelukkig maar, anders had de thee blend zijn naam niet waargemaakt.

Wil jij de Mojito thee proberen of misschien een andere thee blend van Tastea Gebruik dan de kortingscode mendiewijker10 en krijg 10% korting. Klik hier om gelijk jouw thee blend te bestellen.

Liefs,

Mendie

 

Sponsored by: Tastea


Lees ook:

Thee met 23K goud van Tastea 

Tastea detox thee review 

Comments

comments

Leave a Reply