Stories

Naar Justin Bieber toe en studeren | Mijn week in foto’s #1

Over twee weken is het al november. Wat gaat de tijd toch snel nu het weer nu toch echt winters is geworden. Ik heb geen hekel aan de kou, maar dan moet het wel windstil zijn en vooral niet regen, want dat haat ik echt! Tot nu toe mag ik dus echt niet klagen.

schermafbeelding-2016-10-15-om-15-47-10Vorige week zaterdag was ik naar de Purposetour van Justin Bieber in het GelreDome in Arnhem. Ik was hier niet alleen heen, maar met een oud klasgenootje van mijn vorige opleiding.

Ik heb me ogen uitgekeken hoeveel mensen er al uren in de rij stonden om uiteindelijk dicht bij het podium te kunnen staan. Ik had zitplaatsen, dus mijn plaatsen waren al bekend. We  zaten in vak 122 rij 9 en hadden een supergoed uitzicht op het podium. Ik had mijn camera meegenomen, zodat ik nog wat foto’s en filmpjes kon maken.

schermafbeelding-2016-10-15-om-15-45-24

Na het concert begon alle chaos pas. Omdat de meeste mensen die naar het concert zijn geweest met de trein naar GelreDome zijn gekomen moesten we ook allemaal weer tegelijk terug naar Arnhem centraal. Hierdoor ontstond er een massa van mensen die op bussen stonden te wachten die naar Arnhem centraal zouden rijden. Op de momenten dat er dan een bus stond wou iedereen hier tegelijk in. Dat er geen ongelukken zijn gebeurd met bussen en mensen die avond verbaasd mij nog steeds.

Afgelopen week was de eerste week dat ik echt vijf dagen naar school toe moest. De weken hiervoor had ik het geluk dat ik maar drie dagen naar school moest. En om eerlijk te zijn vond ik vijf dagen naar school veel beter. Niet dat ik sta te springen om naar school te gaan, maar omdat je in een dagelijks ritme komt en hier houd ik wel van.

img_2662

Dinsdag had ik les in het KIT dit is het Koninklijk Instituut voor de Tropen bij het tropenmuseum in Amsterdam. In dit gebouw hadden we een gastcollege, maar het gebouw zelf trok meer mijn aandacht. De muren en de grond die van marmer zijn. Gouden details die terug kwamen in bogen boven de deur en in de trapleuningen. Ik had hier gerust de hele dag kunnen zitten.

schermafbeelding-2016-10-14-om-21-12-16

Tussen het leren door ben ik op Woensdag naar de boekhandel toegelopen om het nieuwe nummer van Glamour te kopen. Op de cover stond Anna Nooshin en voor diegene die het nog niet weten, Anna is voor mij echt een inspiratiebron. Natuurlijk moest ik dit even vastleggen en delen met mijn Instagram volgers.

img_2686

 

Nadat ik de foto had geüpload, het interview had gelezen en weer verder was gegaan met leren. Keek ik na ongeveer een halfuur even snel op mijn telefoon. Ik zag toen een melding op mijn beginscherm staan: ‘AnnaNooshin heeft jou foto geliked’.  Ik werd gelijk weer enthousiast en gemotiveerd om meteen weer verder te gaan met wat ik aan het doen was.

Donderdag was ik druk bezig met school. De herfstvakantie begint maandag en ik wil proberen om zo min mogelijk in de herfstvakantie te hoeven doen voor school, zodat ik een beetje kan uitrusten. Ik ga natuurlijk niet alleen uitrusten in mijn weekje vakantie, want er moet natuurlijk ook gewerkt worden. img_2692-1

Vrijdag trok ik deze feestelijke outfit aan. Waarom? Gewoon omdat het kon en omdat het tegenwoordig helemaal niet raar is om metallic kleuren of pailletten in je outfit te verwerken. Dit hoef je echt niet alleen te dragen tijdens de feestdagen. Ik kreeg ook super veel complimentjes, wat natuurlijk altijd leuk is om te horen,  over me rokje die ik over mijn jurkje heen had aangetrokken

image-1

Een selfie kan niet ontbreken. Als ik nadenk over de vraag hoeveel selfie’s ik maak per dag. Dan kan ik daar eerlijk gezegd geen antwoord op geven, het zijn er niet veel maar ze zijn ook niet op één hand te tellen. Meer doordat je het zo snel en gemakkelijk maakt en er eigenlijk niet meer bij nadenkt over wat je verstuurd, omdat het normaal is geworden. Een gekke foto via Snapchat is zo gemaakt en verstuurd.

fullsizerender

Aanstaande maandag heb ik een deadline voor mijn portfolio voor professionele schriftelijke communicatie. Een vak waar je leert hoe je verschillende teksten goed opbouwt. Bijvoorbeeld een adverterende tekst of een donateurs brief. Dit klinkt nu makkelijker dan dat het daadwerkelijk is. Maar hierdoor is het wel heel leerzaam! Zaterdag ben ik voornamelijk bezig geweest om de laatste stukken tekst te herschrijven. Dit duurde helaas iets langer dan ik had verwacht, maar het goede nieuws is dat ik  mijn portfolio nu wel heb ingeleverd, nu maar hopen dat er een goed cijfer uitkomt!

‘S avonds was ik aan het werk bij AZ. Ik was blij toen ik eindelijk thuis was, want door het wisselende weer de afgelopen tijd ben ik behoorlijk verkouden geworden en dit is niet bepaald prettig wanneer je aan het werk bent.

Hoe was jullie week?

Liefs,

Mendie

Comments

comments

Leave a Reply