Lifestyle

Mijn vakantie fotoboek van FotoFabriek.nl

Ondertussen is iedereen weer aan het werk of alweer begonnen aan het vervolg van hun studie. Dat betekent niet dat we de zomer in één klap moeten vergeten. Ook al ziet het weer er de afgelopen dagen en weken herfstig uit, het is nog steeds zomer. Fotofabriek benaderde mij met de vraag of ik een fotoboek wilde maken van mijn vakantie. Voor mij de reden om al de vakantie foto’s gelijk uit te zoeken en deze in te delen in een fotoboek.

Fotofabriek heeft zijn eigen software programma die je heel gemakkelijk kan downloaden en gebruiken. Nadat je het programma hebt gedownload en de foto’s hebt geüpload die je eventueel in het boek wilt plaatsen ben je helemaal klaar om aan de slag te gaan met het maken van jouw persoonlijke fotoboek. Ik vond het heel fijn dat je meerdere opties had om je persoonlijke boek te maken. Fotofabriek heeft namelijk verschillende opties, zoals: templates (pagina indeling), achtergronden en verschillende cliparts. Het programma geeft aan wanneer foto’s van een te lage kwaliteit zijn, je bent zelf natuurlijk vrij om ervoor te kiezen de foto er alsnog in te laten of toch te kiezen voor een andere foto. Zijn jullie al benieuwd geworden hoe ik mijn eigen fotoboek heb ingedeeld en heb opgemaakt?

Enkele pagina’s uit het boek met verschillende indelingen

FullSizeRender 13  FullSizeRender 15
FullSizeRender 14

Een leuke toevoeging aan het orderproces bij FotoFabriek is dat je na circa 2 dagen een video opgestuurd krijgt, waarin je ziet hoe de cover van je fotoboek gemaakt wordt. Ik ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van het fotoboek en zeer tevreden. De vele opties die je kan kiezen voordat je het boek echt gaat ontwerpen zorgen ervoor dat het jouw persoonlijke fotoboek wordt.

Fact: ”Het fotoboek van Fotofabriek scoorde op alle punten een ruime voldoende en kreeg als eindcijfer een 8,2. Behalve de hoge kwaliteit viel ook de gunstige prijs op. Zo is het fotoboek van Fotofabriek “de goedkoopste, en de beste!”, aldus Antoinette Hertsenberg, presentatrice van Radar”.

Heb jij al een  fotoboek van je vakantie gemaakt?

Liefs,

Mendie

Comments

comments

Leave a Reply