Entertainment

Deze Netflix series moet je echt kijken!

Ben je ook altijd opzoek naar nieuwe series op Netflix?  Maar vind je het moeilijk om een leuke nieuwe serie te vinden? Netflix heeft een supergroot aanbod aan diverse series en beginnen aan een nieuwe serie is nog niet zo gemakkelijk. Ik heb ondertussen al vele series afgekeken en elke keer weer vind ik het moeilijk om aan een nieuwe serie te beginnen. Onderstaande series kan ik jou zeker aanbevelen!

Riverdale

Ben jij fan van Gossip Girl of Pretty little liars? Dan is deze serie echt iets voor jou.  De serie is gebaseerd op het stripverhaal ‘Archie’, maar is verreweg van stripboek-achtig. Riverdale is een combinatie van een romantisch, idyllisch dorp met een duistere mysterie: de moord op een jongen.

The 100

is een Amerikaanse dramaserie die een verfilming is van het boek the 100 geschreven door Kass Morgan. Het verhaal speelt zich af 97 jaar nadat de nucleaire oorlog de beschaving van de wereld heeft verwoest. Een groot ruimteschip in de ruimte is de thuisbasis van duizenden mensen. Hulpmiddelen zijn schaars en op elk misdrijf staat de doodstraf, tenzij de dader de leeftij van achttien nog niet heeft bereikt. 100 jongeren die allemaal veroordeeld zijn worden terug gestuurd naar de aarde om te testen of de aarde nog bewoonbaar is.

13 Reasons why 

Gaat over Hannah Bakker en haar klasgenoten. Hannah heeft zelfmoord gepleegd en na haar door ontvangt Clay Jensen een aantal videobanden. Clay was verlief op Hannah en twee weken na haar zelfmoord bekijkt hij de tapes. Daarop is Hannah te zien en onthult ze dat er dertien redenen zijn waarom ze heeft besloten om zelfmoord te plegen. Wie moeten zich verantwoordelijk voelen voor de dood van Hannah?

Ik ben zelf momenteel Riverdale aan het kijken en the 100. 13 Reasons why staat op mijn lijstje en ik ben heel benieuwd naar deze serie. Binnenkort komt het nieuwe seizoen van Prison Break ook op FOX. Dit vind ik nog steeds de beste serie die ik tot nu toe heb gekeken.

Nog niet genoeg inspiratie? Hieronder nog een paar series die ik heb gekeken en zeker kan aanraden:

 1. Pretty Little Liars
 2. Modus
 3. Frequency
 4. Orange is the new black
 5. Narcos
 6. Vampire Diaries

Welke serie kijk jij op dit moment? 

Liefs,

Mendie

 

 

 

Comments

comments

6 Comments

 1. Chelsey

  April 3, 2017 at 7:12 pm

  Momenteel ben ik ook bezig met Riverdale, 13 Reasons Why en The 100 hihi.

  1. mendiewijker

   April 4, 2017 at 8:55 am

   Wat toevallig! Riverdale is nog steeds mijn favoriet. En na mijn tentamen ga ik ook beginnen aan 13 reasons why. Ik heb al gehoord dat het best wel heftig is, dus ik ben benieuwd!

 2. Florentine

  April 6, 2017 at 1:08 pm

  Leuk om te lezen! Ik houd zo van Pretty Little Liars! Thank god dat de tweede helft van seizoen 7 bijna online komt. <3 <3 <3
  Alleen is dat jammer genoeg wel het laatste seizoen. Misschien kan ik dan aan een van deze series beginnen 🙂
  Liefs, Florentine

  1. mendiewijker

   April 6, 2017 at 1:37 pm

   Ja Pretty Litlle Liars is weer bijna terug!!! Jammer genoeg wel de laatste keer, maar Riverdale is echt een goede vervanger daarvoor.

Leave a Reply