Lifestyle, Outfit

Denim on denim outfit

Af en toe pak ik twee kledingstukken uit mijn kast en probeer ik deze samen te combineren. Hier kunnen soms verassende combinaties uitkomen. Zo is ook deze outfit tot stand gekomen. Spijker op spijker een combinatie die niet heel veel mensen maken, maar tegenwoordig kan geen enkele combinatie fout zijn. Hoe gekker hoe leuker.

Denim is de meest tijdloze stof die er bestaat en valt bijna niet weg te denken uit een outfit. Je kan er veel verschillende kanten mee op. Zo kan je het stoere outfit mee maken, maar ook een chique outfit.fullsizerender

Aan het einde van ons eerste schoolblok moeten wij een portfolio inleveren met hierin beschreven waar we trots op zijn. Ik heb mijn blog waar ik heel trots op ben en een vriendinnetje/klasgenootje van mij is heel trots op foto’s die zij maakt. Ze wilde voor in haar portfolio nog foto’s toevoegen met hierin poserende mensen, zodat ze niet alleen foto’s had van landschappen. Ik vond dit natuurlijk helemaal niet erg, want zo had ik gelijk weer een excuus om een outfitpost te schrijven.
fullsizerender-1fullsizerender-3

Ik combineerde de girlfriend jeans met een lichtblauwe blouse, waardoor de de outfit iets speelser wordt, maar wel bij de outfit past. Boven de blouse draag ik een spijkerjasje die net zoals de broek een destroyed effect heeft. Om de outfit af te maken draag ik een superleuke basic choker in een zwarte kleur.

fullsizerender-5

Een combinatie bestaande uit een spijkerjasje, girlfriend jeans en een lichtblauwe blouse is een combinatie die ik normaal niet zomaar had gemaakt. Maar toen ik alle kledingstukken met elkaar probeerde te combineren vond ik het nog geen eens zo’n rare combinatie. Sterker nog ik vond het wel iets hebben. De combinatie van de verschillende denim kledingstukken in combinatie met de sneakers en een choker maken deze combinatie tot een stoere outfit.

Denimjacket: Stradivarius €29,95, Girlfriend jeans: H&M €29,99, Blouse: Pieces €26,95, Sneakers: Adidas €54,95, Choker: NOVILTER (Instagramaccount), €4,95.

Wat vind jij van deze look? En durf jij spijker op spijker ook te combineren?

Liefs, Mendie

Comments

comments

5 Comments

 1. Noor

  November 7, 2016 at 8:54 pm

  Ik zou het zelf niet snel pakken, maar nu zie ik het bij jou en het is super leuk!! ?

 2. Candice

  November 7, 2016 at 9:01 pm

  ❤️❤️❤️

 3. Daphne

  November 7, 2016 at 9:58 pm

  Love you’re style!

Leave a Reply