Lifestyle

De USB-stick die het leven makkelijker maakt

Je herkent het wel de melding op je telefoon ”Er is te weinig opslagruimte vrij om … te downloaden. U kunt de opslagruimte beheren in instellingen”. Wat doe je dan? Foto’s en video’s verwijderen van die ene leuke dag met je vrienden of familie? Zodat je later kan balen dat je die foto’s of video’s niet meer hebt? Natuurlijk bestaat er Dropbox en Icloud, maar wat nou als er ook een USB-stick bestaat voor je Iphone.

Een paar weken geleden liet Daphne mij haar nieuwe USB-stick zien die ik absoluut ook moest kopen volgens haar. Ik had zo mijn bedenkingen wat kon er nu zo speciaal zijn aan deze USB-stick tegenover alle anderen? Al snel zag ik dat deze USB-stick in mijn telefoon kon en ik zo heel snel en gemakkelijk foto’s van mijn telefoon op de USB-stick kon zetten met behulp van een SD kaartje.

Binnen 3 minuten stonden meer dan 600 foto’s uit mijn filmrol op het SD kaartje. Oké nu wil ik echt geen reclame gaan maken dat je deze USB-stick moet kopen, maar een betere USB-stick kan jij niet vinden.

Hoe handig is het als je foto’s maakt met je camera en je vervolgens de SD kaart gelijk in de USB-stick kan doen die je verbindt met je Iphone zonder een snoertje of laptop heb je gelijk de foto’s op je telefoon staan die je gelijk kan bewerken en plaatsen op Instagram.

FullSizeRender 4 FullSizeRender 5 FullSizeRender 6

USB-stick: bol.com / €28,95  SD kaartje: goedkopesdkaart.nl / €19,95

Wat zijn jouw tech musthaves?

Liefs,

Mendie

Comments

comments

Leave a Reply