Uncategorized

Dad is de trend

Zijn we nét een beetje gewend aan het concept dad sneaker, is er weer een nieuwe ‘ugly’ schoenentrend opgedoken. De zogenaamde dad sandaal. Juist: onze vaders lijken opnieuw gebombardeerd tot stijliconen. De sandaal dankt zijn bijnaam aan het feit dat hij ons sterk doet denken aan de stappers, waarmee je vader de camping vroeger onveilig maakte. Liefst in combinatie met sportsokken. Die sportsokken laten we achterwege – in ruil daarvoor dragen wij de sandaal met een kek lakje op de nagels – maar de sandalen? Oh yes, die wil ik. 

”Uhl, nee niks voor mij”

Ik betrap me steeds er telkens weer opnieuw op, dat ik het persoon ben die het hardste roept: ”Dit gaat toch niemand dragen”. Maar vervolgens de eerste is die het draagt. De Balenciage Tripple S vond ik eerst de meest afschuwelijke sneakers die er in de geschiedenis gemaakt zijn, maar nu doe ik er zelf ook aan mee. Oké het zijn niet de real Balenciaga ones.

Dad sandaal

Zo probeerde een vriendin van mij, mij laatst nog tegen te houden. Ik was er compleet van overtuigd, ik zou en moest de een dad sandaal hebben van het met Birkenstock. Toen ik een foto van het model toestuurde naar een vriendin zei ze letterlijk: ”als je deze aan hebt ga ik echt niet naast je lopen”. Tja jammer dan ik wil ze, dus ik zal ze kopen ook. Het doet mij eerlijk gezegd wel denken aan de camping, maar afgestyled met een leuke outfit vind ik deze trend wel superleuk voor in de zomer!

dad shoe trend

 

Wat vind jij van de Dad shoe en Dad sandaal?

Liefs, 

Mendie 


 

Comments

comments

Leave a Reply