Outfit

Casual winter outfit

Wat is nou fijner dan een warme trui te hebben in de winter, die je gewoon standaard aan kan trekken als het weer eens zo’n koude dag is. En die gemakkelijk te combineren is met meerdere items uit je kast.

Het punt met een trui is vaak dat wanneer je het aan hebt, het meteen stoerder en minder zakelijk oogt in je outfit. In deze outfit post laat ik jullie zien hoe ik mijn trui combineer met een pantalon.

img_3300

Een stipjes pantalon is niet de het eerste waar je aan denkt. Je zal waarschijnlijk eerder denken aan een zwarte, donkerblauwe of donkergrijze pantalon. Maar nee geen standaard pantalon in deze outfit. Een zwarte pantalon met witte stipjes, hoe kan je die nou leuk combineren en er geen saaie outfit van maken? Toen ik mijn bestelling binnen kreeg van de H&M was ik alle kledingstukken aan het passen om in eerste instantie alleen te kijken of de maat goed was. En of ik het kledingstuk leuk genoeg vond. Totdat ik opeens deze outfit aan had en dacht: dit staat best leuk bij elkaar.

img_3297

De pantalon in combinatie met een trui maakt de outfit net iets anders dan andere outfits. En maakt het in mijn ogen een perfecte outfit voor de koudere dagen. De kleur grijs van de trui geeft een heel mooi contrast met het patroon op de broek. En maakt de outfit opvallender. De trui is lekker warm en hier kom je de winter zeker mee door.

img_3296-1

De trui is gemaakt van mohairmix. Het is een oversized model met een col, perfect voor de winter. Door de trui een stukje in je broek te dragen geef je de trui meer vorm en hangt hij niet wijd om je heen. Voor mijn schoenen heb ik gekozen voor de  Adidas superstars, maar tijdens de koude dagen kan je er natuurlijk ook voor kiezen om de broek te combineren met zwarte enkellaarsjes.img_3294

Sjaal, Zara € 26,95 (vorig jaar) / Jas, Maison Scotch € 289,85  (vergelijkbare jas gelinkt) / Trui, H&M € 49,99 / Pantalon, H&M €14,99 / Schoenen, Adidas Superstars €65

Wat draag jij het liefste in de winter?

Liefs,

Mendie

Comments

comments

Leave a Reply