Lifestyle, Stories

Bye 2016, Hello 2017

De laatste dag van 2016 is aangebroken en vanavond begint een nieuw jaar vol nieuwe kansen. Veel mensen maken voornemens voor het nieuwe jaar, maar hier doe ik niet aan. Ik ben van mening dat wanneer je iets wilt je dit op ieder moment kan waarmaken of aan beginnen.

2016 was het jaar van mijn diploma halen voor mijn mbo4 opleiding Facilitair Leidinggevende Hospitality en Events, maar ook het jaar dat ik voor het laatste meeging op vakantie met mijn ouders. In september ben ik begonnen aan mijn opleiding communicatie aan de HvA en met mijn eigen blog. In 2017 zal ik hiermee doorgaan. Ik hoop dat ik dan in juli kan zeggen dat ik mijn propedeuse heb gehaald en dat ik op vakantie ga naar Hong Kong.

Ik ben benieuwd wat 2017 mij gaat brengen.

Heb jij nog een bepaald doel voor in 2017? Of voornemen? 

Liefs,

 

Mendie

Comments

comments

Leave a Reply