Stories

Birthday TAG

Over een weekje ben ik jarig en mag ik de vlag weer uithangen. Dit jaar mag ik twintig kaarsjes uitblazen. Ik ben dan officieel geen tiener meer. Voor mijn gevoel wordt het leven dan ook een stukje serieuzer. Of dat zo is zal ik nog wel merken. Ik heb voor jullie de ”Birthday tag” ingevuld. In deze tag beantwoord ik vragen over mijn verjaardag, hoe ik mijn verjaardag vier en hoe ik mijn verjaardag zou vieren als geld geen rol speelt.

 1. Wanneer ben je jarig? Ik ben op 3 maart jarig (03-03-1997).
  Hoe oud word je?
   Je hebt het vast niet uitgerekend aan de hand van mijn geboortedatum, maar ik word 20 jaar.
 2. Wat was het leukste cadeau dat je ooit heb gekregen? Mijn moeder vertelde mijn laatst dat ik toen ik nog klein was ik een bankje heb gekregen, die mijn ouders toen zelf gemaakt hebben. Dit bankje had een berenhoofdje en deze gebruikte ik altijd om mijn speelgoed in op te bergen. Ik vond dit toch wel heel leuk om terug te horen en daarom vind ik dit het leukste cadeau, omdat mijn ouders hem toen zelf gemaakt hebben en hij nu op zolder staat.
 3. Heb je jouw verjaardag al gevierd dit jaar of ga je deze nog vieren? En zo ja hoe ga je het vieren? Ik ga mijn verjaardag op de dag zelf vieren. ‘s Middags komen mijn opa en oma’s langs. En ‘s avonds mijn vrienden en wat vrienden van mijn ouders.
 4. Hoe vier je normaal jouw verjaardag? Ik heb een hele grote familie van mijn moeders kant vroeger was het dan een heel huis vol met al mijn tante’s en ooms, maar omdat ik nu ouder dan 18 ben komen alleen mijn opa en oma’s nog. Dit is iets wat wij binnen de familie hebben afgesproken. Maar dit mag de pret niet drukken. Ik hou ervan om op mijn verjaardag zelf lekker taart te eten, visite te ontvangen en lekker niks te hoeven doen.
 5. Wat is je lievelingstaart? Als je mijn ”dilemma tag” nog niet heb gelezen klik dan hier. Maar favoriete taart is zeker appeltaart.
 6. Welke verjaardag vind je het leukste tot nu toe?  kan ik niet uit kiezen.
 7. Als je heel veel geld had, waar had je dan jouw verjaardag gevierd en hoe had je deze gevierd?  Ik zou dan een heel groot feest organiseren. Zo eentje die je altijd op MTV zag vroeger bij het programma: my sweet sixteen. Maar dan natuurlijk wel in een modern jasje. Ik zou iedereen uitnodigen die ik ken.  Mijn gastoptreden zou Justin Bieber zijn (what else is new??). Het thema van mijn verjaardag zou dan ”sweet pink” zijn. De ballonnen en aankleding in het baby roze met stoere elementen en een Photo Booth.  Voor de locatie lijkt mij de Amsterdam toren wel een mooi, met uitzicht over de hele stad. En natuurlijk allemaal butlers die mijn gasten de hele avond van cocktails en andere drankjes en hapjes voorzien.  Maar helaas dit blijft een droom…
 8. Wat staat er op jouw verjaardagslijstje? Op mijn verjaardagslijstje staat eigenlijk niet zo veel ik wil heel graag een Dior oogschaduw pallet en de old school sneakers van Vans. Ik vind een verjaardags cadeau bedenken altijd zo lastig.
 9. Als je nog maar één verjaardag te gaan had hoe zou je deze dan vieren?  Werkelijk geen idee, misschien gewoon een etentje met al mijn beste vrienden en mijn familie.
 10. Twee foto’s van mij toen ik klein was: Met het bankje die ik vroeger van mijn ouders heb gekregen.                                                                                               IMG_4239   IMG_4233 
 11. Heb je ooit een suprise party gehad? Nee helaas, lijkt mij wel superleuk als mensen het lukt om dat achter mijn rug om te doen. Ik ben nogal nieuwsgierig. TIP voor mijn 21ste verjaardag dus.

Wil jij deze tag voor je eigen blog gebruiken? Neem hem dan gerust over.

Hoe vieren jullie je verjaardag?

Liefs,

Mendie

Comments

comments

Leave a Reply