fashion, Stories

Jij draagt nog steeds de verkeerde maat BH

Een beetje cliché informatie is het misschien wel. Maar het blijft een feit dat 80% van de Nederlandse vrouwen nog steeds de verkeerde bh-maat draagt. Ikzelf raak ook nog wel eens in de war. Zo dacht ik zelf altijd dat ik een cup B had. Totdat ik mij liet adviseren in een winkel en de vrouw terugkwam met een cup D. Nooit had ik verwacht dat ik deze maat had. Het lijkt wel hogere wiskunde want ik geloof nog steeds niet in die maat, zo groot zijn ze nu ook weer niet. Ik kan me voorstellen dat veel jonge meiden en misschien ook nog wel vrouwen het eng vinden om naar de winkel toe te gaan. Om een passend advies te krijgen, althans dit was ik wel altijd. Het is en blijft toch een moment van ongemakkelijkheid.

Sexy shape

Een tijdje geleden kwam ik er door een vriendin achter dat je dit ongemakkelijke moment niet meer in een pashokje in een winkel hoeft door te brengen, maar dat je het zelf ook kan thuis. Een vriendin van mij wees mij op de ‘sexy shape‘ tool van Hunkemöller. Waarmee je binnen drie stappen naar de perfecte bh fit gaat. De tool is heel makkelijk in te vullen doordat er plaatjes en informatie bij staat, die het haast onmogelijk maken om een fout te maken. Oké je moet dus wel even goed alles bekijken en opmeten, maar daarna weet je wel jouw perfect fit en de goede maat. Ik was zo enthousiast van deze tool geworden dat ik het wel moest delen met mijn vriendinnen, die de tool ondertussen ook gebruikt hebben, en net zo enthousiast zijn als ik!

Perfect fit

Mijn sexy shape is…. Beautiful balcony. Voor een volgend bezoekje aan de Hunkemöller moet ik dit model dus onthouden. De verschillende fits komen gelukkig elke collectie terug. Gelukkig hoef ik hierdoor niet meer 10 verschillende modellen te passen die allemaal achteraf niet lekker zitten. Zo voorkom ik dus ook mijn zoveelste miskoop

IMG_1399

 

In samenwerking met: Hunkemöller

Draag jij de juiste bh-maat?

Liefs,

Mendie


Lees ook:

Het belangrijkste bij het schrijven van branded content

 Comments

comments

Leave a Reply