fashion, Lifestyle

6 x de leukste badpakken/bikini’s voor de zomer

Vorig jaar zag ik ze al in de winkels hangen. Badpakken bedoel ik. Zelf was ik er toen nog niet helemaal van overtuigd dat ik ook een badpak moest hebben. Maar dit jaar wel! Bij het denken aan een badpak denk ik al snel aan die badpakken die professionele zwemster aanhebben en die verre van sexy zijn. Gelukkig is dit nu wel mogelijk. Ik kon niet wachten om een beetje inspiratie op te doen, ondanks dat het weer momenteel compleet niet meewerkt.

Badpak

Google ”badpak trend” en je krijgt heel veel zoekresultaten. Maar weet dan nog maar even de website te vinden die jouw stijl aanbiedt. Ik betrapte mijzelf er ook op dat ik al snel een uur aan het zoeken was en nog steeds niet heel enthousiast was geworden.

De volgende badpakken en bikini’s kwam ik tegen op de website van LASCANA. Ikzelf had nog nooit van dit merk gehoord, maar de website bood een aantal leuke badpakken en bikini’s aan.

Inspiratie

Klik voor een geheel overzicht van alle badpakken hier en voor een geheel overzicht van het bikini aanbod hier

Misschien is het een beetje overduidelijk dat ik wel van zwarte zwemkleding hou, maar LASCANA biedt ook genoeg kleurrijke zwemkleding aan, dus een kijkje nemen op de website is zeker de moeite waard.

Styling

En wie dacht dat je een badpak alleen kan dragen op het strand heeft het mis. Waarom zou je hem op vakantie niet gewoon dragen als top onder je spijkerrokje of spijkerbroek als een body? Superhandig ook nog, want je hoeft alleen je broek of rok uit te trekken en je bent klaar om het zwembad of de zee in te springen.

Liefs,

Mendie


Lees ook:

Jij draagt nog steeds de verkeerde maat BH 

Spring vibes only 

 

Comments

comments

Leave a Reply