Outfit

☆ADE outfit☆

Afgelopen week was Amsterdam geheel in het teken van het Amsterdam Dance Event, het grootste elektronische muziek evenement in de wereld. Alle mensen uit de muziek wereld komen in deze week naar Amsterdam toe om te netwerken en conferenties bij te wonen. De afgelopen twee jaar heb ik tijdens ADE gewerkt voor Buma Cultuur en heb ik veel conferenties gezien en vele mensen mogen begeleiden.

Dit jaar was het tijd om zelf te gaan feesten. De afgelopen twee jaar had ik natuurlijk ook al naar feesten kunnen gaan tijdens ADE, maar laten we het er maar op houden dat ik op die momenten liever naar huis ging om te slapen.

img_2795

Samen met 4 andere klasgenoten en een vriendin van een vriend zijn we naar Latin Village geweest. Het feest was in het I-dock restaurant aan het IJ. En ondanks dat ik toen en nu nog steeds niet weet wie er allemaal gedraaid hebben, heb ik onwijs genoten van deze avond.

img_2805

Maar natuurlijk is het iets typisch dat je van te voren al dagen zit te bedenken wat je nou zal aan doen. Voordat ik naar een vriend zijn huis ging in Amsterdam met twee meiden uit me klas, ben ik samen met Chelsey van Lifeaschelsey naar Amsterdam toe gegaan om nog snel een zwarte blouse te kopen met witte sterretjes erop.

img_2806

En natuurlijk moesten we hier meteen outfit foto’s van maken. Ik vindt een rokje altijd heel leuk staan en zeker in combinatie met leuke stoere laarsjes. Met een leuke stoere blouse erop maakt het de outfit niet zo saai en door de sterren print heeft een speels effect.

Blouse, Stradivarius €15,95. Rok, Stradivarius €19,95. Chelsea Boots, H&M €29,99 (vorig jaar). Horloge, Oozoo €59,95

Big thanks to Chelsey van de blog Lifeaschelsey. Ik had nog nooit outfit foto’s gemaakt en zeker niet zo in het openbaar. Maar ik ben superblij met het eindresultaat! Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden en of jullie dit leuk vinden om vaker te zien en lezen.

Wat voor outfit zou jij aandoen naar een ADE feest?

Liefs,

Mendie

Comments

comments

2 Comments

 1. Chelsey

  October 23, 2016 at 7:26 pm

  De foto’s zijn leuk geworden Mendie!

  1. mendiewijker

   October 24, 2016 at 7:12 am

   ja vind ik ook! Kunnen we wel vaker doen!

Leave a Reply